Despre Noi

salonbw-foto1
126073802
156283874
Black and White Salon

Esti o femeie activa, precocupa de tot ceea ce este nou si mereu in tendinte? Iti place sa te prezinti celor din jurul tau mereu cu un look proaspat, ingrijit si in voga? Daca raspunsul este da, afla ca esti modelul nostru!

Black&White Beauty Salon

Salon Black&White s-a nascut din dorinta de o oferi clientelor sale servicii premium in materie de beauty. Fie ca vorbim de coafura ori manichiura, specialistii nostri utilizeaza doar produse de o calitate superioara, furnizate direct de la branduri consacrate in domeniu.
Avand un salon elegant, o echipa bine pregatita dar si produse de top, iti putem oferi grija de care ai nevoie.

Respectul fata de clienti

Pentru noi fiecare client conteaza, motiv pentru care respectul nostru este deplin. Prin serviciile oferite dorim sa raspundem cu succes chiar si cele mai exigente gusturi in materie de beauty.Rezultatul muncii noastre se traduce doar prin satisfactia clientelor.<
Prin respect intelegem sa oferim tot ceea ce avem mai bun, intr-o maniera profesionala.
Am invatat sa comunicam eficient cu fiecare client, astfel incat impreuna sa reusim rezultatul dorit. Pentru noi buna comunicare cu cei care ne trec pragul salonului, este o forma de respect.
Ne propunem ca prin serviciile oferite, fiecare client sa devina fidel salonului nostru.

Pasiunea pentru ceea ce facem

Stim ca reusita unui salon de infrumusetare depinde de personalul acestuia, si mai stim ca pasiunea este baza meseriei noastre.
Am reusit sa formam o echipa de specialisti in materie de beauty (coafura si manichiura), o echipa pregatita oricaror provocari. Dincolo de pasiune, echipa Black&White detine viziune, determinare, o buna organizare si nu in ultimul rand, cunostinte aprofundate in domeniu.

Clientele noastre

Clinentele noastre sunt femei active in viata sociala si in cea de familie, precupate , totodata, de aspectul lor si de modul in care se prezinta. Pentru ele frumusetea este o valoare dar si o arma a seductiei.
O femeie moderna stie cum sa-si acorde atentie si timp pentru a fi frumoasa si apreciata. La salonul nostru gaseste servicii profesionale de coafura si manichiura, dar si solar. Aici grija pentru detalii este esentiala, iar serviciile unele de top.
Satisfactia clientelor este oglinda muncii noastre!