Solar

APARAT DE BRONZARE VIBROSUN V58

 

                         Piele bronzata uniform in doar cateva minute. ¨Magia¨ poarta numele de solar. Asadar, nu mai trebuie sa fii ore in sir tinta soarelului dogoritor pentru un bronz perfect. Solarul este o solutie excelenta cand vrei sa obtii un bronz rapid. Bronzul artificial nu usuca pielea si nici nu o arde! Mai mult, o sedinta la solar iti va pune in miscare circulatia si va stimula producerea vitaminei D in organism.
Cine a spus ca in sezonul rece nu te poti bronza? Mergand la solar obtii un ten perfect chiar si in miez de iarna!

Vibrosun V58-Un aparat revolutionar, acum la dispozitia ta!

                           La Salon Black&White gasesti unul dintre cele mai inovatoare echipamente de acest gen: Solarul de bronzat Vibrosun V58-Vibro Trainer (solar vertical), cel care nu numai ca iti pigmenteaza pielea in nuante cicolatii, ci si cel care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Cu alte cuvinte, Black&White te ajuta sa obtii un bornz perfect dar si un corp de invidiat!
Unitatea optionala montata la baza aparatului dotat cu mai multe functii, produce o miscare ondulatorie de-a lungul corpului, in timpul bronzarii.

                            Astfel, in doar 5 saptamani de sedinte cu Vibrosun V58 vei observa rezultatele: o piele catifelata, bronzata si o talie de viespe. In plus, gratie acestui aparat de bronzat vei scapa de celulita inestetica si vei obtine o remodelare corporala ca la carte. Unde mai pui ca, Vibro Trainer este un real ajutor si pentru regenerarea la nivelul celulelor!

                             Tarifele pentru acest serviciu sunt mai multe decat atractive! Pentru doamnele si domnisoarele care doresc un bronz perfect am pregatit abonamente avantajoase!

Solar

SOLAR 1 min 2 LEI
ABONAMENT 30 min/2 luni l55 LEI
ABONAMENT 60 min/3 luni 105 LEI
ABONAMENT 90 min/4 luni 155 LEI
ABONAMENT 120 min/ 5 luni 205 LEI